Website: Geefeenkoe

On 28 november 2008 by Tineke Post

Deze site is in 2008 gemaakt in HTML. TineK heeft deze site vrijwillig gemaakt voor stichting Geefeenkoe.nl. TineK is vanaf de start van de stichting in 2008 tot 2013 vrijwillig de webmisses voor deze stichting. Stichting Geefeenkoe doneert melkkoeien aan gezinnen met een kind met een beperking in het ontwikkelingsland Kirgizië. Doordat het gezin een koe via onze stichting ontvangt wordt de levensomstandigheden van het kind verbeterd, o.a. door betere voeding, doordat het gezin de melk wat over is kan verkopen en omdat het nu geen geld meer hoeft uit te geven om zelf melk te kopen.

 

In 2013 is de site door Sonny Spaan van SpaanProductions omgezet naar een WordPress template.
In 2018 is de site helemaal veranderd door een nieuwe vrijwilliger bij Geefeenkoe.

Link naar de website

www.geefeenkoe.nl

Comments are closed.