Aanpassingen

Vaak worden websites vergeleken met een boek op internet. Maar het handige aan een website is dat je het zo vaak kunt aanpassen als je wilt. Dus als je informatie wilt toevoegen of verwijderen dan kan dat altijd, mits je je inloggegevens goed bewaard hebt!

Als ik een website voor je heb gemaakt die op WordPress draait dan kun je zelf zo vaak als je wilt de tekst en bijbehorende plaatjes aanpassen.  Als ik een websites in HTML voor je heb gemaakt zul je die waarschijnlijk niet zelf kunnen aanpassen. 

Indien gewenst kan ik zo vaak je wilt gegevens op je website voor jou aanpassen. Ook als ik een WordPress site voor je heb gemaakt. Ook hier reken ik € 25,- per uur (ex. BTW). De hoeveelheid werk hangt af van de hoeveelheid pagina’s die per keer aangepast moeten worden. Reken op ongeveer 15 a 30 minuten werk per webpagina.

Let op: het is makkelijker om een grote hoeveelheid tekst op één pagina aan te passen, dan steeds een paar kleine dingetjes op veel webpagina’s. Elke webpagina moet namelijk apart worden geopend en na verbetering weer worden geupload.

Onderhoudscontract

Als je verwacht dat ik regelmatig aanpassingen voor je moet doen dan kunnen we een onderhoudscontract opstellen. Je betaalt dan een vast bedrag per jaar waarvoor je op vaste momenten een vooraf aantal afgesproken wijzigingen mag doorgeven.

Comments are closed.