Welkom

TineK ontwerpt betaalbare websites voor ZZP-ers, kleine vrijwilligersorganisaties en kleine non-profit organisaties.
Klik voor meer informatie op het kopje WEBDESIGN.

Ook is het mogelijk om flyers, posters, banners, etc te laten ontwerpen. Of een ‘foto-met-spreuk’  met een eigen foto en een spreuk naar keuze. Klik voor meer informatie op het kopje: GRAFISCH DESIGN.

Wil je eerst wat voorbeelden zien? Klik dan op het kopje PORTFOLIO.

Kosten website

NB. Alle genoemde prijzen op deze site zijn ex. BTW.

Ik reken € 35,- per uur, ex BTW. Nadat je me hebt uitgelegd wat je wilt en hoe het er uit moet zien maak ik een offerte voor je. Maar om je een idee te geven:  De (basis) lay-out van een website is de eerste kostenpost. Heb je geen speciale wensen, gaat het om een site waarop alleen informatie te lezen moet zijn, lever je zelf passende foto’s en teksten aan en ben je blij met het voorstel dat ik doe mbt lay-out dan kost een basis lay-out ongeveer € 300,- .
Wil je interactie op de site, integratie van bijvoorbeeld Facebook en video’s etc dan komen er natuurlijk kosten bij. Een basis lay-out komt dan op ongeveer € 750,- (ex BTW). Dat is het startbedrag dat je dus sowieso kwijt bent. Daarvoor zet ik een aantal voorbeeld sites online waaruit je kunt kiezen.

Daarna moet de  site nog gevuld worden met jouw informatie. Je kunt dat zelf doen en bespaart daarmee kosten. Maar natuurlijk kan ik dit ook voor je doen en betaal je me het aantal uren werk dat ik daaraan heb.

Heb je speciale aanvullende wensen (mbt bijvoorbeeld bepaalde plugins etc) dan komen er uiteraard kosten bij. Tijdens een eerste gesprek bespreken we je wensen en maak ik op basis daarvan een offerte.

Templates

TineK maakt gebruik van WordPress en zoekt voor jou naar een (of meer) passende template(s). Als je tevreden bent met een gratis template dan komen er daarvoor geen aanvullende kosten bij.  Het kan ook zijn dat je al een template gezien hebt, of dat het om een betaalde template gaat. Wil je een Wil je een origineel thema dat speciaal voor jou ontworpen wordt dan werkt TineK samen met Spaan Productions.

Comments are closed.