Wie ben ik?

pasfoto-tinekeOoit studeerde ik Biologie aan de Vrije Universtiteit in Amsterdam. Later heb ik ook de PABO met succes afgerond.

Op dit moment ben ik vrijwilligerscoördinator bij twee projecten van de VMCA  in Almere: Burennetwerk en super COOL! Burennetwerk matcht hulpvragers aan vrijwilligers die iets voor hun medemens willen betekenen. Super COOL! is een sportmaatjes project voor deelnemers met een verstandelijke beperking.

Daarvoor heb ik ruim 5 jaar gewerkt als consulent jonge zorgers bij de VMCA. Jonge zorgers zijn kinderen, tieners en jongeren die thuis een familielid hebben die extra zorg nodig heeft. En daar weer voor heb ik 9 jaar parttime gewerkt als Kinder en – Tieneropbouwwerker bij de Schoor, welzijnswerk Almere. Ook heb 3 jaar in het basisonderwijs ingevallen op verschillende scholen.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk en besteed ik tijd aan mijn hobby’s. Mijn grootste hobby zijn grafisch ontwerpen en het maken van websites. Verder hou ik ontzettend van lezen, ik verslind boeken uit allerlei genres. Mooie films kijken vind ik heerlijk, op TV of in de bioscoop. En ik hou van reizen.

Als vrijwilliger help ik bij diverse activiteiten van de Almeerse Schaatsvereniging zoals de inschrijving bij skeelertochten, achter de bar staan bij evenementen en het begeleiden van sportactiviteiten met deelnemers met een verstandelijke beperking.

In het verleden heb ik jonge mensen (met name meiden) begeleid die websites wilden leren maken en ben ik PR vrijwilliger geweest bij stichting Geefeenkoe.

Al een paar jaar maak ik websites en diverse PR uitingen (flyers, banners etc.) voor vrijwilligersorganisaties. Op een gegeven moment ben ik betaalde opdrachten gaan aannemen van ZZP-ers, minder draagkrachtige particulieren, verenigingen en kleine organisaties in Almere en omstreken.

Comments are closed.