Webdesign

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

Ik maak de laatste jaren alleen nog websites die draaien op WordPress. Dit biedt jou de mogelijkheid om zelf je website bij te houden zonder dat je verstand moet hebben van HTML of PHP.  WordPress is oorspronkelijk bedoeld voor het bijhouden van een weblog, maar omdat je er ook statische pagina’s in kunt bouwen kun je WordPress ook gebruiken voor een gewone website.

Als je mij de opdracht geeft voor het ontwikkelen van een website in WordPress dan zet ik voor jou de meest recente Nederlandse versie het programma online. Ik heb dan de inloggegevens van je webhost nodig. Daarna maak ik gebruik van één van de gratis templates (of themes) die op internet te vinden zijn of een gekochte template, afhankelijk van de opdracht. Uiteraard maak ik naar aanleiding van je wensen een offerte waar ik me aan zal houden mits jij daarna geen dingen veranderd wil hebben die we niet besproken hadden.

Je mag natuurlijk ook zelf een template zoeken en die aan mij voorleggen. Kijk maar eens op www.wordpress.org of  www.themeforest.net en je zult er duizenden vinden.  De verdere kosten die ik bij je in rekening breng zijn voor het aanpassen van de bestanden van de template plus de bijbehorende plugins zodat de site er uit gaat zien zoals jij wenst.

Daarnaast betaal je natuurlijk de tijd die ik nodig heb om jouw teksten en foto’s in de template te plaatsen. Des te meer je zelf doet, des te meer kosten spaar je uit.

Des te beter je van te voren hebt omschreven hoe je site eruit moet zien en des te minder kritisch je bent ten aanzien van de voorbeelden die ik je voorleg, des te minder uren zal het mij kosten.

Is de website helemaal naar wens dan kun je hem daarna, na uitleg van mij, zelf onderhouden. Of je kiest ervoor om hem door mij te laten onderhouden middels een onderhoudsabonnement.