M.I.L.K.

TineK is een fan van M.I.L.K. Bij M.I.L.K gaat het steeds om een sprekende zwart wit of kleurenfoto met een bijpassende tekst of spreuk. Er zijn prachtige boeken van gemaakt met verschillende thema’s. En in steeds meer boekhandels zijn die leuke sprekende ansichtkaarten te koop.

En wat is er nu leuker dan dat je je eigen foto gebruikt en daarbij zelf een passende spreuk zoekt. TineK kan deze eigen persoonlijke kaart voor je ontwerpen en laten printen.

In het voorbeeld hieronder zie je hoe ik een foto van ons huwelijk van 25 jaar geleden gebruikt heb voor de uitnodiging van ons 25 jarig huwelijksfeest.

Ik kies de spreuken die ik gebruik meeestal van de site: http://en.thinkexist.com. Je kunt daar ook de meeste spreuken die bij M.I.L.K worden gebruikt terugvinden. Er staan veel spreuken, je kunt op trefwoord of auteur zoeken. En het mooie is dat dan de auteur ook bij de spreuk wordt vermeld. Maar er zijn nog meer andere leuke sites met mooie spreuken.

Dagelijkse gedachte

Op de site www.dagelijksegedachte.net staat elke dag een nieuwe spreuk. Bezoekers van de site kunnen ook spreuken opsturen. Je kunt je zelf aanmelden om elke dag de nieuwe spreuk per email te ontvangen

Comments are closed.