Hosting

Grafisch design en betaalbare websites

Er zijn diverse hosting aanbieders of goedkoop tot duur. Bij sommigen betaal je een vast bedrag per jaar voor je dommeinaam en je hostingpakket. Bij anderen betaal je een bedrag per maand en extra kosten als je bijvoorbeeld een veilige ‘https;//’ site wilt.

Ik werk nauw samen met de betaalbare, betrouwbare en klantvriendelijke  A51 Hosting.  Meestal kies ik pakket A51-Web M omdat ik daar een onbeperkt aantal databases en subdomeinen kan aanmaken.  Het goedkopere A51-web S pakket zou wellicht in jouw geval ook een goede keuze kunnen zijn maar dan heb je maar een beperkte opslagcapaciteit.

Er zijn natuurlijk meer aanbieders. Je zult daarin zelf een keuze moeten maken. Wellicht staat je huidige site al ergens gehost en ben je daar tevreden over en wil je alleen maar een nieuwe lay-out voor je site. In dat geval heb ik wel de inloggegevens nodig die je van je provider hebt gekregen. En het is noodzakelijk dat je een hosting pakket afneemt bij je provider die de meest recente versie van PHP en MySql ondersteunt.