Hoe werkt het?

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

1. Je belt of mailt me en vertelt wat je wilt. We maken een afspraak in Almere om het een en ander door te nemen. Je hebt zelf al een domeinnaam en webhosting geregeld of vraagt mij om dat voor je te regelen.

2. Als ik weet om hoeveel pagina’s het gaat, en hoe de site er ongeveer uit moet komen te zien maak ik een begroting.
Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Des te meer wensen je hebt en inspraak je wilt, des te meer geld ben je kwijt.

3. Als je akkoord gaat met de offerte dan leg ik binnen een maand één (of als je voor de uitgebreide versie hebt gekozen 3) voorbeeld(en) aan je voor. Die zet ik on-line en ik geef alleen jou het adres. Zo kun je de site zien die ik bedacht heb.

4. Daarna gaan we (afhankelijk van de keuzes die je zelf in het begin gemaakt hebt) praten, mailen, brainstormen en puntjes op de i zetten. Net zolang als het duurt om de site helemaal perfect te krijgen.

5. In sommige gevallen kan ik voor een goed doel een aangepaste prijs maken of de site gratis voor je maken, maar dat is afhankelijk van je hoe goed ik je ken en de hoeveelheid werk dat ik op dat moment heb. Als ik je niet ken  kan ik je helaas geen gratis site aanbieden.