Kosten

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

Ik ontwerp betaalbare websites voor ZZP-ers, kleine vrijwilligersorganisaties en kleine non-profit organisaties. Ook is het mogelijk om flyers, posters, banners, etc te laten ontwerpen. Of een ‘foto-met-spreuk’  met een eigen foto en een spreuk naar keuze.

Je kunt me telefonisch of via mail al beknopt uitleggen wat je wilt maar het is beter om elkaar face to face te spreken. Ik kan je dan uitleggen wat wel en niet mogelijk is. Ik reken € 40,- per uur (ex BTW).  Nadat je me hebt uitgelegd wat je wilt en hoe de site, flyer of brochure er uit moet zien maak ik vooraf een offerte voor je. Ik zal daarna niet meer van die prijs afwijken tenzij je me later dingen gaat vragen die we niet vooraf besproken hebben en in de offerte hebben vastgelegd.

Kosten basiswebsite

Als je geen speciale wensen hebt maar het je alleen gaat om een eenvoudige site waarop informatie te lezen moet zijn dan kost een basis website met maximaal 10 pagina’s ongeveer € 500,- (ex btw). Ik ga er dan wel vanuit dat je zelf  passende scherpe foto’s en teksten aanlevert en blij bent met het voorstel dat ik doe m.b.t. lay-out  Ik gebruik dan één van de gratis WP templates en zal niet te veel tijd besteden aan het aanpassen daarvan.

Ik reken per webpagina maximaal een half A4tje met tekst. Je kunt zelf wel bedenken dat des te meer pagina’s jouw site moet bevatten des te meer werk het zal zijn om de site in te richten en te vullen. Hetzelfde geldt voor teksten waar ik nog taalfouten uit moet halen of foto’s die ik moet verbeteren. Des te ‘netter’ jij alles aanlevert des te sneller ben ik klaar.

Gaat het om een website van een goed doel dan ben ik bereid iets te zakken in de kosten mits ik me kan vinden in de doelstelling.

Specifieke wensen

Heb je specifieke wensen en wil je interactie op de site dan komen er natuurlijk kosten bij. Wil je een unieke site en keuze uit een aantal lay-outs dan zal ik op internet zoeken naar voorbeelden van betaalde templates met meer opties die bij jouw wensen passen maar dat kost natuurlijk extra tijd. Ook het installeren en leren kennen van de gekozen template en bijbehorende plugins en het aanpassen van de lay-out kost tijd. Natuurlijk schat ik vooraf de tijd in die ik denk nodig te hebben en maak ik vooraf een offerte voor je  Een uitgebreidere website komt dan op ongeveer € 500,- a 750,- (ex btw). Daarvoor stel ik drie templates aan je voor waaruit jij en keuze maakt.

Heb je speciale aanvullende wensen (m.b.t. bijvoorbeeld bepaalde plugins etc) dan komen er uiteraard ook kosten bij. Tijdens een eerste gesprek bespreken we je wensen en maak ik op basis daarvan een offerte.

Ook nu ga ik er weer vanuit dat je me foutloze teksten en scherpe foto’s met genoeg pixels aanlevert.

WordPress

Ik maak gebruik van de nieuwste versie van WordPress. Jij kunt als je bedreven bent met de computer daarna zelf als je ooit de site wilt aanpassen de teksten van je site bijwerken. Maar als je dat wilt kan ik dat natuurlijk ook (tegen betaling) voor je doen.