Aantal Pagina’s

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

Des te meer pagina’s er op je website moeten komen des te meer werk heb ik er aan. Dus des te duurder wordt het.

Als je de teksten netjes en foutloos aanlevert als word bestand en daarin hebt aangegeven wat kopjes zijn, hoe de tekst verdeeld moet worden over de website, welke menu en submenu knoppen je wilt en wat waar moet staan dan heb ik daar minder werk aan dan als je dat zelf nog niet van te voren bedacht hebt.

Teksten op Internet

Teksten op internet zijn lastiger te lezen dan op papier. Ook lezen mensen liever geen ellenlange teksten op beeldscherm. Ga daarom uit van ongeveer een half A4’tje tekst per internet pagina. Het een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van de lettergrootte, regelafstand en de hoeveelheid plaatjes in je tekst. Dat zal per template verschillen.

Aantal pagina’s passend bij de gekozen template

Realiseer je je dat als je een bepaalde template hebt gekozen je dan ook genoeg vulling moet hebben voor die template. Heb je genoeg eigen foto’s van het juiste formaat voor de slider als je die gekozen hebt. Of ben je bereid daar plaatjes voor te kopen. Heb je genoeg verschillende teksten als je bijvoorbeeld kiest voor een one page template die momenteel populair zijn.