Wie ben ik?

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

Ik ben Tineke Post en ik woon in Almere. Het maken van websites, flyers en andere PR uitingen is al vele jaren een grote hobby van me. Ik vind het heerlijk om met mijn geest bezig te zijn en daarna iets moois te creëren. Vroeger deed ik dat onbetaald voor allerlei goede doelen maar toen ik ook vragen kreeg van ‘vreemden’ ben ik een ‘éénvrouwszaak’ begonnen.

Omdat ik niet genoeg opdrachten krijg en ik ook nog eens heel selectief ben in het aannemen van opdrachten kan ik daar niet van leven. Daarom werkte ik daarnaast 3 dagen ‘voor een baas’. Met heel veel plezier overigens. Inmiddels ben ik gedeeltelijk met prepensioen en heb ik weer wat meer tijd om leuke opdrachten aan te nemen. Maar net zoals de meeste pensionado’s zijn mijn dagen al snel gevuld met oppassen op onze kleindochter en andere leuke dingen zoals wandelen,  musea bezoeken, afspreken met vrienden en familie, etc. Dat betekent dat opdrachten goed moeten worden ingepland en dat ik meestal niet op het laatste moment iets voor je kan betekenen.

Ooit studeerde ik Biologie aan de Vrije Universtiteit in Amsterdam. Later heb ik ook de PABO met succes afgerond.  De laatste jaren heb ik gewerkt als vrijwilligerscoördinator bij twee projecten in Almere: Burennetwerk en Super COOL! Almere. Burennetwerk van de VMCA matcht hulpvragers aan vrijwilligers die iets voor hun medemens willen betekenen. Super COOL! is een sportmaatjes project voor deelnemers met een verstandelijke beperking.

Daarvoor heb ik ruim 5 jaar gewerkt als consulent jonge zorgers bij de VMCA. Jonge zorgers zijn kinderen, tieners en jongeren die thuis een familielid hebben die extra zorg nodig heeft. En daar weer voor heb ik 9 jaar parttime gewerkt als Kinder en – Tieneropbouwwerker bij de Schoor, welzijnswerk Almere. Ook heb 3 jaar in het basisonderwijs ingevallen op verschillende scholen.

Mijn grootste hobby’s zijn grafisch ontwerpen en het maken van websites. Verder hou ik ontzettend van lezen, ik verslind boeken uit allerlei genres. Mooie films kijken vind ik heerlijk, op TV of in de bioscoop. En ik hou van reizen. In Nederland of het buitenland. Je vindt op deze site een aantal foto’s van één van mijn reizen terug.