Grafisch design

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything.” Aaron Siskind

Ik kan voor jou een flyer, poster of banner ontwerpen. Daarvoor gebruik ik Photoshop Elements. Een nog beter programma is InDesign maar de licentie daarvan is helaas te duur voor mij.

Als ik een flyer o.i.d. voor je ga ontwerpen dan lever je J zelf de teksten en eigen foto’s aan. Ik maak voor jou een ontwerp en stuur je dat als PDF bestand toe. Je kunt het ontwerp daarna zelf naar een eigen gekozen drukker sturen. In dat geval breng ik alleen de ontwerpkosten in rekening. Meestal ben ik ongeveer 4 uur met een flyer bezig maar het is natuurlijk sterk afhankelijk van je wensen en de complexiteit van het ontwerp.

Je kunt het ontwerp vervolgens zelf naar je drukker sturen en daar laten afdrukken. Maar je kunt het ook door mij laten regelen. Uiteraard komen de kosten van drukken er dan wel bij.

Daarnaast kan ik foto’s voor je bewerken, bijvoorbeeld rode ogen verwijderen of oude beschadigde foto’s digitaal retoucheren. Als je de foto niet digitaal heb dan kan ik de originele foto voor je inscannen.