Aanpassingen

Grafisch design en betaalbare websites

Vaak worden websites vergeleken met een boek op internet. Maar het handige aan een website is dat je het zo vaak kunt aanpassen als je wilt. Dus als je informatie wilt toevoegen of verwijderen dan kan dat altijd, mits je je inloggegevens goed bewaard hebt!

Als ik een website voor je heb gemaakt die op WordPress draait dan kun je zelf zo vaak als je wilt de tekst en bijbehorende plaatjes aanpassen. Maar als je dat liever hebt dan kan ik tzt de teksten of plaatjes van je site voor je aanpassen. Ik kan zo vaak je wilt gegevens op je website voor jou aanpassen. Ook hier reken ik € 40,- per uur (ex. BTW) voor. De hoeveelheid werk hangt af van de hoeveelheid pagina’s die per keer aangepast moeten worden.

Let op: het is makkelijker om een grote hoeveelheid tekst op één pagina aan te passen, dan steeds een paar kleine dingetjes op veel webpagina’s. Elke webpagina moet namelijk apart worden geopend en na verbetering weer worden geupload.

Updates

Het is belangrijk dat je steeds de laatste versie van WordPress gebruikt en alle plugins regelmatig update. In de back-end zie je wanneer dat nodig is. Dat updaten kun je zelf doen of je laat het mij voor je doen. In dat geval is een onderhoudsabonnement handig.

Onderhoudscontract

Als je verwacht dat ik regelmatig aanpassingen voor je moet doen dan kunnen we een onderhoudscontract opstellen. Je betaalt dan een vast bedrag per jaar waarvoor je op vaste momenten een vooraf aantal afgesproken wijzigingen mag doorgeven. Ook check ik dat regelmatig of de WordPress versie of plugins moeten worden geupdatet.