Webdesign

Ik maak websites voor kleine (non-profit) organisaties, ZZP-ers of ondernemers met een klein bedrijf. Daarbij zijn verschillende mogelijkheden.

WordPress

Ik maak de laatste jaren alleen nog websites die draaien op WordPress. Dit biedt jou de mogelijkheid om zelf je website bij te houden zonder dat je verstand hebt van HTML of PHP.  Wordpress is oorspronkelijk bedoeld voor het bijhouden van een weblog, maar omdat je er ook statische pagina’s in kunt bouwen kun je WordPress ook gebruiken voor een gewone website.

Als je mij de opdracht geeft voor het ontwikkelen van een website in WordPress dan zet ik voor jou het programma online. Ik heb dan de inloggegevens van je webhost nodig. Daarna maak ik gebruik van één van de gratis templates (of themes) die op internet te vinden zijn. Die kosten spaar je dan dus uit. Wel breng ik kosten in rekening voor het zoeken naar de juiste template. Des te beter je van te voren hebt omschreven hoe je site eruit moet zien en des te minder kritsich je bent ten aanzien van de voorbeelden die ik je voorleg, des te minder uren zal het mij kosten.

Je mag natuurlijk ook zelf een template zoeken en die aan mij voorleggen. Zoek maar eens op ‘free wordpress themes’ en je zult er duizenden vinden.  De verdere kosten die ik bij je in rekening breng zijn voor het aanpassen van de bestanden van het template zodat het er uit gaat zien zoals jij wenst.

Daarnaast betaal je natuurlijk de tijd die ik nodig heb om jouw teksten en foto’s in de template te plaatsen. Des te meer je zelf doet, des te meer kosten spaar je uit.

Is de website helemaal naar wens dan kun je hem daarna, na uitleg van mij, zelf onderhouden.

HTML

Een website gemaakt in HTML biedt vele mogelijkheden qua lay-out, kleurgebruik etc. Elke pagina kan daarbij bij wijze van spreke anders zijn. Deze website zal meestal niet door jezelf worden bijgehouden. Via een onderhoudscontract kunnen we afspreken hoe vaak je per jaar aanpassingen mag doen en hoeveel pagina’s per keer je kunt aanpassen.

Comments are closed.