Betaalde opdrachten, websites

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

Hieronder staan de sites die ik de laatste jaren tegen betaling gemaakt heb. Een aantal draaien op WordPress, een aantal zijn in HTML gemaakt. De site die bovenaan genoemd worden zijn de nieuwste. De sites die onder aan staan de oudste. Klik op de plaatjes om naar de desbetreffende site te surfen.

www.morethanfashion.nl

Deze site draait op WordPress.
De eigenaressen van 3 kledingwinkels Fancy Fashion en Pinkiblue zijn een paar jaar geleden samen een winkel begonnen. De drie afzonderlijke website bestonden nog steeds maar ze wilden graag een gezamenlijke site. Ze hadden een duidelijk idee hoe de site eruit moest zien, ze hadden een andere site als voorbeeld.  Uiteindelijk is de site precies zo geworden als ze in hun hoofd hadden.

 


www.spionvanalmere.nl

 Deze site draait op WordPress.
Spion van Almere is een spannende kinderfeestje met een GPS apparaat. De kinderen lopen onder begeleiding een route door het stadscentrum van Almere. De GPS wijst de weg. Onderweg moeten ze vragen oplossen en aan het eind is duidelijk wie van hen de dubbelspion is.

 

 


www.katjavanbeugen.nl

Deze site draait op WordPress.
Katja werkt op dit moment zelf aan deze site.  Ze kan overweg met WordPress en vult de site zelf met teksten en plaatjes. Zo lang ze aan de site werkt is deze beveiligd met een wachtwoord zodat hij nog niet door iedereen te zien is. Zodra de site af is zal het wachtwoord worden verwijderd en is hij openbaar.

Katja was snel tevreden met de door mij gekozen template maar ze wilde graag wisselende foto’s met zelfgekozen spreuken boven aan de pagina. Het meeste werk zat dus in het bewerken van die foto’s.


www.coach4you.org

Deze site draait op WordPress.
TineK heeft al eerder een site voor Coach4you gemaakt. Dit is het tweede ontwerp. Er was de wens om een aanklikbare kaart van Nederland te ontwerpen met alle adressen in Nederland waar coach4you actief is. Voor coach4you zijn ook sites voor de coordinatoren en coaches gemaakt die zijn beschermd met een wachtwoord. Alleen degene die dat wachtwoord hebben gekregen kunnen de site bekijken.

 


www.massageklijnstra.nl

Deze website is gemaakt in HTML.
Vader Jelte en zoon Joris hebben samen een massagepraktijk opgericht. De folder was er al en ze wilden graag een website die paste bij de folder.  De kleuren, lay-out en foto’s van de site passen bij de bestaande folder.

 

 


www.jozzers.nl

Deze site is draait op Joomla.
Dit is een informatieve website voor jonge mantelzorgers in Almere. Er is achtergrondinformatie te vinden maar er staat ook een uitgebreide boekenlijst per leeftijdscategorie op. En iedereen die de inloggcodes weet kan naast het tinnen soldaatje inloggen om foto’s van de activiteiten te bekijken.

 


www.linnenfoto.nl

Deze site is gemaakt in HTML.
Daardoor kunnen de kopjes per cateegorie een eigen kleur krijgen.
Ook zijn per pagina verschillende eigen foto’s te zien. Plus spreuekn die per pagina wisselen.

 

 

 


www.spaansport.nl

Deze site is gemaakt in HTML.
Ook de alias www.antonsport.nl is aan deze site gelinkt.
Vanuit Anton was de wens dat er veel eigen sportfoto’s op de site gebruikt zouden worden. Verder was een frisse, professionele uitstraling nodig.
Op elke pagina is een andere spreuk te zien.

 


www.lockedholland.com

Deze site is gemaakt in HTML.
Locked Almere is een bedrijf dat sloten plaatst in huizen. Ook kun je er sleutels in allerelei soorten en maten bestellen. De uitstraling moest zakelijk maar toegankelijk zijn.

 

 


www.oostersegeneeswijzen.org

Jerrel en Jeanette Waterval hebben een praktijk voor oosterse geneeswijzen zoals accupunctuur. Ze wilden graag eigen foto’s en zelf gekozen spreuekn verwerkt hebben. Ook wilden ze bij elke nieuwe menuknop een andere foto. De site moest rust en betrouwbaarheid uitstralen.

 

 

 


Hieronder staan screenprints van sites die ik voor 2008 maakte. Ze staan  niet meer online. Ze zijn allen in HTML gemaakt.