Websites, vrijwillig gemaakt

Grafisch design en betaalbare websites voor nonprofit organisaties

Naast mijn werk als webmisses en mijn werk bij de VMCA doe ik veel vrijwillgerswerk. Ik help bijvoorbeeld bij de Almeerse Schaatsvereniging bij het schaatsen met jongeren met een beperking en ik doe hand en spandiensten bij de ijsbaan van ASV. Daarnaast heb ik onbetaald websites voor een aantal goede doelen. Voor Stichting Geefeenkoe ben ik nog steeds de webmisses.

www.geheimbreien.nl

Deze site draait op WordPress.
Geheimbreien is een ludiek actie in Almere. De bedenkers willen dat er zo veel mogelijk voorwerpen worden ingepakt met een fleurig breisel.

 

 

 


www.fortunecookiedough.nl

Deze site draait op WordPress.
Aan deze site wordt nog gewerkt.
Fortune Cookie Dough is een jonge band. Een van de gitaristen is Kasper. Kasper heeft toen hij 12 was meegedaan aan de Roefelraad en het KinderPersbureau. Beide groepen begeleidde ik in mijn vorige baan. Ik heb beloofd om gratis een site te maken voor deze band. Als tegenprestatie zullen zij in het voorjaar een benefiet optreden verzorgen. Het geld dat ze inzamelen gaat naar Geefeenkoe.

 


www.geefeenkoe.nl

Deze site is gemaakt in HTML.
Ik ben al sinds november 2009 webmises van Stichting Geefeenkoe.nl. Deze stichting doneert melkkoeien aan gezinnen met een gehandicapt kind in Kirgizie. Kirgizie is een arm, land in centraal Azie. Op dit moment (februari 2012) hebben we 181 koeien kunnen doneren. De koeien worden in Kirgizie zelf aangeschaft.  Een hele koe kost € 600,- maar elke donatie is welkom.

 


weblog.geefeenkoe.nl

Deze site draait op WordPress.
In dit weblog worden recente berichten geplaatst die met Geefeenkoe te maken hebben. Ontwikkelingen in Kirgizie, acties in Nederland, een bijzondere koe etc. Ook worden de markten gepubliceerd waarop vilten producten te koop zijn die een van de vrijwilligers inkoopt en verkoopt. De opbrensgt daarvan gaat naar geefeenkoe.

 


www.wereldwinkelalmere.nl

Deze site draait op WordPress.
Ik was tot januari 2010 webmisses van de Wereldwinkel in Almere. Doordat stichting Geefeenkoe steeds meer koeien gedoneerd kreeg heb ik moeten kiezen. Gelukkig heeft de Wereldwinkel een goed opvolgsyter gevonden om de website bij te houden. Omdat de site op WordPress draait is dat makkelijk aan een ander uit te leggen en over te nemen.

 


www.allardbouweveldhuis.nl

Deze site draait op WordPress.
Allard is een vriend van ons. Toen hij gepensioneerd werd wilde hij graag van zijn hobby en passie zijn werk maken. Hij begon samen met een vriend het Verteltheater Flevoland.  Als cadeautje maakte ik voor hem deze website. Helaas is Allard door ziekte de laatste tijd niet aan zijn theater toegekomen.

 


http://kazachstan.asv-almere.nl/

Deze site draait op WordPress.
In 2009 is een groep jongeren vanuit de Almeerse Schaatsvereniging naar Kirgizie geweest voor een ontwikkelingsproject. de jongeren hebebn dar drie kinderdagverblijven geholpen. Ikw as mee als begeleider.

In 2008 is een andere groep jongeren naar Kazachstan geweest voor ook een ontwikkelingsproject. Daar hebben ze geholpen in een weeshuis.

Beide reizen hebben veel indruk gemaakt op de jongeren. Ik heb voor hen een weblog gemaakt en bijgehouden.